MARDİN / MİDYAT - Gelinkaya Ortaokulu

Gelinkaya Ortaokulu

Adres
GELİNKAYA MAH. EĞİTİM ZİYARET CAD. GELINKAYA ORTAOKULU BLOK NO 4/2 MİDYAT / MARDİN
Vizyon
Ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak,güvenilir,tercih edilen bir eğitim merkezi olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin;sağlıklı iletişim kurabilen,gelişmelere açık,sorumluluk alabilen,kendine güvenen,çağın teknolojik gelişmelerine hakim,nasıl öğreneceğini bilen,öğrenmeye meraklı,evrensel görüşe sahip,ulusal,kültürel ve ahlaki değerlere önem veren,toplumun gelişimine katkıda bulunan,Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan,21.yüzyılın aydın ve üretken bireylerini yetiştirmektir.
Başarılar
İlçe düzeyinde yapılan bilgi yarışmasında okulumuz öğrencileri 1.olmuşlardır.İlçe bazında yapılan Matematik Şenlikleri sınavında da Öğrencimiz 7.sınıflar bazında ilçe 7.si oldu.
Kaloriferli
Minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Gelinkaya Mah.,Midyat İlçesinin batısında yer almaktadır.
8 Km.